fredag, oktober 03, 2008

Fredag

Jag behöver helg.

Det är helg nu.

Jag är på väg hem. Välkomnas av min älskade förhoppningsvis. Ska träffa bästa Molle ikväll och bara mysa. Njuta av varje ledig minut av mitt liv, den del av mitt liv som jag, och bara jag, råder över.

Trots att man älskar det man lägger 1/3 av sin tid på, så kan man ibland behöva en rejäl paus från det. =)

Andningspaus.

/S

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej darling!

Hur är det med dig egentligen? Du verkar helt slut, att dömma av dina kommentarer på msn osv. Hoppas att du inte jobbar ihjäl dig, jag om någon vet hur långa dagar kan vara...
Jag tror jag får det svårt att hälsa på dig denna månad oxå. Jag måste jobba som en blådåre för att få ihop flexdagar till vår stora flytt in till stan i början av november. Då får du och Rickard komma på en brak-inflyttningsfest när allt är klart. LOVA DET!

Puss & kram på dig vännen!

//Magdalena

Magdalena sa...

Hej darling!

Hur är det med dig egentligen? Att dömma av dina kommentarer på msn osv verkar du helt slut. Jobba inte ihjäl dig nu. Jag om någon vet hur det är med långa dagar...
Tyvärr tror jag inte att jag varken har råd eller hinner hälsa på dig denna månad heller. Vet ju inte hur länge till jag får jobba, och behöver varje krona. Ska jobba som en blådåre för att få ihop flexdagar till vår flytt in till stan i början av november. Då får du och Rickard komma på en brak-inflyttningsfest när vi har kommit i ordning.

Ta hand om dig! Kram från Magdalena