torsdag, juni 18, 2009

Mantra...

Det är alltid solsken i Lerhamn på Midsommar.
Det är alltid solsken i Lerhamn på Midsommar.
Det är alltid solsken i Lerhamn på Midsommar.

En del av er kanske minns mitt muttrande från i fjol..? Det verkar som om det gäller att sätta i gång i år också... Det blir nämligen Lerhamn i år igen. Dock i en lite annan tappning än sist.

I år ska det bli bartömning och avfirande av det gamla familjehemmet, för nu har farmor och farfar köpt bostadsrätt och ska flytta närmre alla bekvämligheter i Höganäs. Världens bästaste hus ska säljas, och någon annan ska flytta in i drömhuset. Det är en sorglig historia, men först ska vi som sagt fira av ordentligt. Stockholmarna är på ingång, det ordnas med mat och dryck på alla möjliga håll, och imorgon blir vi drygt 20 pers som intar högborgen och festar tills solen går upp.

Eller, jag tror faktiskt att det blir lite mer moderat än så. Med tanke på att vi har en nyfödd, Fosse och Pål har tremånaders Ameli, och det är tänkt att vi alla ska åka hem till Lerberget med sista bussen... Men, om man börjar klockan lunch, så hinner man ändå med att festa rejält innan klockan slår för hemgång! Dessutom verkar det som om man kan köra en favorit i repris, då vi ska vara ute i Lerhamn igen redan klockan 12 nästa dag för brunch... =).

Jag önskar er alla en vacker blomkrans i håret, solsken på huden och nubbe i strupen!

/Sofie

Inga kommentarer: