måndag, september 14, 2009

Frisk och kry

Idag har vi haft en tidig morgon för att gå till BVC och vaccinera Nova. Ja, efter läkarvännernas kommentarer kände jag mig mycket bättre till mods så det blev en spruta i varje ben för Nova. Det är inte klokt vad mycket olika grejer de ska vaccineras mot, men det är väl för det bästa. Däremot blir man lite skakis när man får veta evt. tillfälliga biverkningar, som förutom feber och gnällighet kan innefatta total slapphet och okontaktbarhet, blånad m.m. Ett "litet anfall" som sköterskan så käckt kallade det. Visserligen mycket ovanligt, men hönsmamman slog ut sina vingar ändå och ville flyga långt långt bort med sin lilla bebis.

Nova reagerade med ordentliga skrik på båda sprutorna, men det gick snabbt över, och jag undrar om det inte var psykologiskt värre för mig att stå bredvid och få se när hon fick sticken. Så löjlig man kan vara... =)

För övrigt så växer hon som hon ska, 62,5 cm och 6,21 kg. Lite mindre rund och go än tidigare, men det är väl för att hon blir mer aktiv. Låg och jollrade med sköterskan så att hon smälte, och var på allmänt solskenshumör. Nu sover hon gott i sin vagn, och senare blir det babycafé på Ringstorp. Full rulle, precis som det ska vara.

/S

Inga kommentarer: