söndag, november 01, 2009

På andra sidan pölen

Som vanligt händer det alldeles för mycket på dagarna för att man ska orka/hinna skriva av sig.
Vi hade en intensiv resdag i onsdags, och Nova klarade sig med bravur. Efter att markpersonalen hade fått komma och hota med att kasta av en gammal fransk gubbe som vägrade ge upp sitt säte för att vi skulle kunna få en vagga gick resten som smort. Sötnosen charmade flygvärdinnorna och låg gulligt och antingen jollrade eller sov större delen av resan. Enda gråtattacken kom när jag skulle byta blöja, och den varade typ 30 sekunder. Det kan man klara av. =)

Torsdagen tog vi det ganska lugnt, åkte till ett köpcentrum och jag fick gå och handla på Bath & Body works. Av någon anledning har jag gått och längtat efter att få handla i vissa affärer, äta vissa saker. Och nu har jag nästan hunnit med allt. Det enda jag inte hunnit med är en vaniljkrämsfylld Krispy Kreme doughnut... =) Och Orange chicken... =)

Fredagen tillbringades på Museum of Natural History, där vi strosade runt i hur många timmar som helst. Vi hann med att kolla in rymdshowen också, med en fascinerad dotter som fick veta massor om var hennes namn kommer ifrån.

Vi är fortsatt überimponerade av lilla Nova. Djupt tacksamma över att vi har den dotter vi har. Hon liksom hänger på utan problem. Skrattar och jollrar åt det mesta, ligger i sin vagn och kollar på grejor, eller tar sig en liten lur. Bara hon får mat lite då och då och rena blöjor med jämna mellanrum så är hon fullt nöjd. Vi älskar henne. Så mycket. Såklart! =)

Idag har vi suttit mycket i bilen. Vi har varit i Connecticut, i den lilla staden Mystic (för er som gillar chickflicks så ja, det ÄR den staden där filmen spelades in), vi åt lunch på Mystic Pizza (jajamensan, stället från filmen) och strosade på gatorna i det lilla centrumet. En typisk New England-småstad med rangliga trähus och mycket karaktär.

Trick-or Treat blev det desvärre inte så mycket av, för här har det regnat större delen av kvällen... Men vi klädde på Nova sin Yoda kostym ett litet tag i alla fall. Cute as a button. Nu har små barn lagt sig och vi vuxna sitter och ser Yankees få stryk av Phillies i World series i baseball (match tre). Vi har lärt oss allt om baseball nu i och med att vi kom mitt i slutspelsveckan.

Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra med resten av veckan, men det är ju inte direkt så att det finns ont om möjligheter.

See ya!

/S

Inga kommentarer: