söndag, augusti 09, 2009

Strandbesöket som aldrig blir av...

Det är toppen att vara småbarnsförälder. Verkligen. Jag lär mig nya saker varje dag, och Nova utvecklas med stormsteg. Fantastiskt. Jag skulle inte vilja byta det mot någonting annat.

Men.

Det finns alltid ett men.

Det där med att kvickt komma utanför dörren och ner till stranden har visat sig vara ett problem av ganska stora mått. Spontaniteten är puts väck liksom. Det är ett himlarns företag att packa ihop alla grejor, dubbelkolla och upptäcka att man glömt hälften, Nova gör i blöjan så den måste bytas, ooops, vi kanske ska ha med något att äta/dricka, har du packat extra ombyte och napp?, pust och suck, klockan är redan fem, det är knappt lönt att sticka ner. Nej, vi stannar hemma och myser på balkongen och badar badkar istället för att svalka ner oss.

Fast det var då det. Idag SKA vi ner till stranden. Trots att det är den mest mulna dagen på flera dagar. Trots att tvättstugan är full av våran tvätt. Trots att vi inte har någonting hemma som kan likna picknick. JAG MÅSTE TA ETT PREMIÄRDOPP!!! (Ja, har man fött barn kan man av naturliga orsaker inte hoppa i plurret direkt).

Wish me(us) luck!

/S

Inga kommentarer: