lördag, maj 24, 2008

Helgmys

Man behöver inte alltid sukta efter mysiga weekendtrippar till Europas många kulturella metropoler, med fläkt och flärd och mysig shopping.

Ibland räcker det med att hoppa på ett pågatåg riktning österut, för att man ska få en alldeles underbar helg! Jag ska till Kristianstad idag, and I won't be back until morning! Hälsa på Magdalena, shoppa onödiga saker bara för man är i en annan stad (dock i precis samma butiker som finns här hemma), dricka drinkar, prata, mingla, och vem vet - kanske kanske får man lov att se lite på schlagerfinalen...?

Åh I won't push my luck, kan nämligen inte minnas om M är schlagerhatare eller ej. vet med säkerhet at thon inte älskar det, utan hoppas väl snarare att hon ska vara sådär mittemellan. Som jag. Som gillar att kolla, gillar att skratta, håller för öronen och vill att tman ska stänga av minst hundra gånger under sändningen eftersom det låter så hemskt, men ändå MÅSTE se hur det går i röstningen! =)

Jaja, en skön paus från allt annat kaos ska det bli iallafall. Att få framtiden utstakad för sig till 2011 är inte alltid det roligaste...

/Sofie

Inga kommentarer: