torsdag, juli 10, 2008

Den stora fragan...?

Nar man befinner sig langt bort fran alla kommunikationskanaler:
Har Brangelinas tvillingar poppat ut annu??? =)

Nae, skamt asido, det ar val inte direkt det man undrar ovar. Just idag undrar vi mest nar vinden hade tankt att komma igang igen... Det ar narmare 45 grader varmt, och det en gang sa blasiga Dahab suckar och stonar i en vindstilla bavan... Det blaser ingenting. Flaktar knappt, och det ar stilla pa havet.

Inte roligt for Richard, som bara gar och vantar pa att fa komma igang med sin surfing... Sa alla som kan, hall tummarna for att det blir battre imorgon och pa lordag.

I morse gjorde vi vara sista dyk. Det var ganska skont. De senaste dagarna har jag blivit allt mer forkyld, och mina bihalor pep nar jag skulle stiga upp till ytan idag. Nu racker det. Men vi har hunnit med alla vara tio dyk, och sjalvklart var Blue Hole bast (aven om det var resan dit fran ett stalle som kallas Bells, som var bast, eftersom snorklarna forstort korallerna i sjalva halet. Men en ganska maktig kansla att glida runt och bara ha blatt runt omkring sig, overallt, ovan och under), och vi hann aven med ett nattdyk igar. Richard har ocksa agnat sig en del at aventyrsdyk, och med sitt sista navigationsdyk i morse sa blev aven han en Advanced Open Water Diver. Hurra for honom (och grattis, eftersom han fick certifikatet av mig i en tidig fodelsedagspresent).

Vi ar ganska sa mentalt trotta nu, och gar mest runt och dronar och dricker vatten. Eller slappar pa restaurangen. Eller gar en liten runda i stan/bazaaren. Det ar verkligen skillnad mellan denna semestern och resan i USA forra aret. Detta ar verkligen SEMESTER, vila, koppla av, glomma allt. Skont, skont skont, men man borjar redan fa lite angest nar man tanker pa att man kommer vara tillbaka pa jobbet om bara nagra korta dagar.

Bast att ga tillbaka till solen igen... =)

/Sofie

Inga kommentarer: