tisdag, juli 15, 2008

Underbart ÄR kort!

Det är så fort slut och över. Semestern blåste iväg snabbare än de där windsurfingvindarna som aldrig kom till Dahab. Helt plötsligt var man hemma igen, och har redan hunnit att spendera första dagen tillbaka på jobbet.

Jag tycker att det nästan känns som en parallell verklighet precis när man kommer hem igen. Mentalt har man liksom inte riktigt kopplat att man inte längre är borta, att man ska gå uppför trapporna till hotellrummet, eller att man kan ta en relax-öl i en stor kuddhög. Fysiskt huttrar man och anpassar sig till den svenska "sommaren" genom att fundera på om man borde ta fram vinterjackan...

Det var en välbehövlig och alldeles underbar semester. Så avslappnande att vi sista dagen faktiskt var lite rastlösa och såg fram emot hemresan. Vi har gjort precis det vi kom för att göra (kanske med undantag för windsurfingen som uteblev då), njutit alldeles förskräckligt mycket, och lapat sol som två hungriga vilddjur. Lovar att lägga upp lite bilder när de blivit sorterade (jag har redan packat upp resväskan, detfår räcka med organisering för ett par dagar).

Det var faktiskt ganska lugnt att komma tillbaka till jobbet idag. Alla andra i princip är på semester, så det är en avslappnad lunk. Skönt att bara få sortera och småpilla med sådant som man vet att man inte kommer att ha tid till sedan, men som kommer att spara en riktigt mycket tid.

Nu är det bara hem till tvättkorgen som gäller. Om jag bara kunde se till att få komma hem. DSB har ju spårarbete nu över sommaren, så tågen stannar vid ALLA stationer. Suck. Nästan en hel timmes extra restid varje dag. Blä. Blä Blä.

/S

Inga kommentarer: